La 15a BaixCicletada tancarà la Setmana de la Mobilitat

L’esdeveniment busca promoure l’ús de la bicicleta i és oberta a famílies i ciclistes de totes les edats a partir dels vuit anys

El diumenge 30 de setembre se celebrarà la quinzena edició de la BaixCicletada, una cita ja tradicional de la Setmana de la Mobilitat que compta amb la participació de set municipis del Baix Llobregat (Sant Vicenç dels Horts, Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Just Desvern, Sant Feliu, Esplugues i Sant Boi) i l'Hospitalet de Llobregat.

bicicletada

La Baixcicletada, oberta a famílies i ciclistes de totes les edats a partir de 8 anys, començarà a les deu del matí al parc de la Marquesa de l'Hospitalet i el punt de trobada serà a Sant Joan Despí, a les 11.25 hores, a la rambla de Josep Maria Jujol. El recorregut acabarà al parc de Torreblanca on hi haurà taller de reparació, sorteig de bicicletes i altres obsequis, Bicibox amb bicicletes elèctriques, i les activitats i l'espai de joc de la Jugatecambiental.

Captura de pantalla 2018 09 27 a las 22.22.20

La 15a edició de La BaixCicletada incorpora com a nova sortida plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts, a les 10 hores. Les altres dues sortides són al parc de la Marquesa de l’Hospitalet i a la plaça de Catalunya de Sant Boi.

Les inscripcions a la bicicletada es fan mitja hora abans de començar.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix