El delegat del Govern a Barcelona visita Sant Andreu de la Barca

Imprimeix

Juli Fernández va mantenir una reunió amb l’alcalde del municipi, i es va interessar per la situació dels afectats pels aiguats del 17 d’agost

El delegat del govern a Barcelona, Juli Fernández, va fer ahir a la tarda una visita institucional  a  Sant Andreu de la Barca on es va reunir amb l’alcalde, Enric Llorca i es va interessar per la situació dels afectats pels aiguats del 17 d’agost.

Reunio Ajuntament i Delega Govern Generalitat 02

En la reunió de treball Llorca va exposar els problemes derivats de la situació extraordinària de pluges intenses que va sorprendre la ciutat el 17 d’agost passat, quan van caure fins a 64,4 litres en 30 minuts. Alguns carrers del centre van patir inundacions com a conseqüència de la insuficient capacitat de drenatge del clavegueram municipal.

Fernández es va interessar pels afectats i el funcionament de l’oficina que ha habilitat l'Ajuntament per atendre les seves necessitats, així com les actuacions que desplega el consistori per minimitzar les conseqüències de danys en cas de pluges intenses. A més, el delegat ha dit que compartirà amb les altres delegacions territorials les possibilitats d’ajuts en què s’hagi treballat per atendre casos d’afectacions per pluges torrencials.

Captura de pantalla 2018 09 26 a las 22.32.16

Aquesta visita s’inscriu en el programa de treball del delegat per conèixer directament els projectes i l’actualitat de municipis, d’entitats i d’empreses de la demarcació territorial de Barcelona.

Redacció / Fotos: Generalitat-Jordi Milian (RSAB)-La Barca Producció