Guanyem Viladecans-CAP aposta per recuperar la ràdio municipal

Imprimeix

Presentarà una moció per realitzar un estudi de les necessitats que permeti posar en marxa l’emissora a la ciutat

Una de les mocions que es presentarà el proper dijous en el Ple del mes de setembre serà la recuperació i la posada en marxa de l’emissora de ràdio municipal a la ciutat. La proposta la presentarà Guanyem Viladecans-CAP.

image content 18188508 20160730214517

Segons el seu portaveu, Eduard Tobaruela, “la ciutat necessita disposar d’uns mitjans de comunicació públics i de qualitat que funcionin com una eina de comunicació per a la ciutadania a la vegada que contribueixin a fomentar la cohesió entre els diferents barris, sectors i teixit social de la ciutat”. A més, Tobaruela explica que Viladecans “es mereix tenir uns mitjans de comunicació de qualitat, plurals i participatius als que els viladecanencs puguin accedir de manera fàcil i senzilla. Uns mitjans atractius i dinàmics que aconsegueixin generar audiència entre la ciutadania, de qualitat; poden incidir de manera molt directa en el sentiment de pertinença de la població, creant orgull de ciutat i millorant la imatge del municipi.”

Per això, des de Guanyem Viladecans-CAP es demana, a través de la moció, la “confecció de l’estudi sobre el procediment de gestió i sobre l’impacte econòmic conduent a l’obertura de Ràdio Viladecans, dotar-la de totes les eines i recursos suficients perquè sigui un referent en la informació de les temàtiques d’àmbit local. Proposar l’estudi les fórmules que garanteixin l’accés de les entitats i col·lectius de la ciutat als mitjans locals a través de formació específica en producció i realització audiovisual; i cessió d'espais informatius autogestionats”.

 

Redacció / Fotos: Arxiu