Cauen un 6% els delictes i les faltes comesos a Gavà

Els delictes i les faltes comesos a Gavà l’any 2011 van caure un 6,18% respecte a l’any anterior, segons les dades aportades aquest dilluns per l’Ajuntament, que ha comparat totes les denúncies regitrades per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra a la localitat.

Durant el 2011 va haver a Gavà 2.867 fets delictius, mentre que l’any anterior es van comptabilitzar 3.056.

Els robatoris a comerços baixen al 2011 un 22% respecte a l’any anterior, mentre que a l’interior de vehicles cauen un 17,5%. En total, els furts van descendir un 10%.

Pel que fa a robatoris a domicilis, d’un any a l’altre es va passar de 66 a 69, és a dir, un 4,5% més. A empreses, els assalts van passar de 13 a 21, és a dir, un 61,5% més.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix