Col·lapse total de cotxes al carrer Laureà Miró d’Esplugues de Llobregat

L’alcaldessa de la ciutat, Pilar Díaz, reconeix el problema amb l’entrada en funcionament del carril bici i demana “temps per canviar els hàbits per poder pacificar la via, tot i que estem buscant solucions”

Cues quilomètriques de cotxes, clàxons sense parar des de bon matí i molt fum. Aquesta és la situació angoixant que es repeteix des que es va inaugurar el nou carril bici al carrer Laureà Miró, l’antiga N-340, d’Esplugues de Llobregat. Un carril bici que ha deixat la via en un únic carril en direcció a Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat i dos en direcció a l’Hospitalet. A més, el nou pla de mobilitat, impulsat per l’Ajuntament, ha canviat diversos sentits de vies secundàries. Tot plegat ha provocat un autèntic col·lapse de cotxes a una de les vies més importants del municipi.

41953624 10215326929078116 2012079035852521472 n

La reacció dels veïns i veïnes així com dels conductors que pateixen diàriament les cues no s’ha fet esperar. Les xarxes socials estan plenes de queixes per la situació que viuen cada dia i reclamen una solució ràpida.

41894035 2335877633093443 2515741496943050752 n

L’alcaldessa de la ciutat, Pilar Díaz, va haver de sortir al pas de les moltes crítiques rebudes durant el Ple de setembre. Així, Díaz va manifestar que l’any passat “ja va passar el mateix amb l’inici del curs escolar, sense el carril bici, i després es va solucionar. Penso que no és un problema d’Esplugues sinó de la mobilitat a l’àrea metropolitana i són molts els municipis que ho pateixen. Es necessita temps per canviar els hàbits per poder pacificar la via”. L’alcaldessa també va matisar que “si això no es produeix intentarem buscar alternatives per posar una solució amb petites modificacions per millorar. De fet no estem de braços plegats i estem parlant amb la policia local, ja que encara s’ha de polir coses.”

Redacció / Fotos: Mari Tor-Santi Xufre

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix