El procés participatiu del soterrament a Sant Feliu fa via

Imprimeix

La sala de plens de l’Ajuntament serà escenari, el proper 25 de setembre, de la presentació on es donarà a conèixer les accions i activitats que es portaran a terme per conèixer l’opinió de la ciutadania

Sota el nom "Crea la ciutat del futur, crea Sant Feliu", el procés participatiu deixarà en mans de la ciutadania les idees, desitjos i propostes per urbanitzar l'1,5 km on actualment hi ha les vies del tren.

L'acte, que tindrà lloc el dimarts 25 de setembre, a les 19 h, a la sala de plens de l'Ajuntament, comptarà amb la presència dels membres de la ponència del soterrament, encapçalada per l'alcalde, Jordi San José. La regidora d'Urbanisme, Lidia Muñoz, informarà a l'inici de l'acte sobre l'estat de la tramitació del projecte constructiu i, posteriorment, Javier Molina, regidor de Participació Ciutadana, donarà el torn de paraula a Raons Públiques, cooperativa especialitzada en urbanisme, encarregada de dur a terme el procés participatiu.

1493987228113

Es donaran a conèixer les accions i activitats que es portaran a terme per tal de poder conèixer l'opinió de la ciutadania sobre el futur de la ciutat. També es presentarà el calendari d'accions i s'explicaran les diferents dinàmiques amb les quals pretenen acostar-se a la ciutadania, amb l'objectiu de recollir la major quantitat de dades i respostes amb la finalitat de poder saber amb certesa què és el que Sant Feliu vol fer a la zona de les vies un cop estiguin soterrades. 

L'acte es podrà seguir per les xarxes socials de l'Ajuntament Twitter, Facebook i Instagram i pel web municipal en directe. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu-Arxiu