Remodelat el carril bici de l’avinguda de Barcelona de Sant Joan Despí

La nova via té 830 metres de longitud i dos sentits de circulació en tot el seu recorregut

Han finalitzat les obres de remodelació del carril bici de l'avinguda de Barcelona de Sant Joan Despí, entre els carrers de Francesc Macià i de la Mare de Déu de la Mercè. Els ciclistes ja disposen d'una infraestructura millorada i ampliada que augmenta la seva seguretat. Els treballs van començar a final d'abril i han anat a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). La nova via per a bicicletes té 830 metres de longitud i dos sentits de circulació en tot el seu recorregut. El disseny del carril bici manté les places d'aparcament existents, i només en el tram entre Gran Capità i Mare de Déu de la Mercè s'ha modificat el carril d'incorporació.

Uns 250.000 euros

La construcció d'aquest carril bici, que ha suposat una inversió de 247.000 euros, contribueix a millorar l'àmplia xarxa de vies per a bicicletes del municipi i forma part de la xarxa pedalable metropolitana Bicivia que l'AMB impulsa per tal de connectar la metròpolis de Barcelona d'una manera ràpida, directa i segura.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix