Sant Feliu de Llobregat pateix un augment dels delictes a l’estiu

En canvi hi ha una tendència a la baixa del nombre d’accidents de trànsit

Durant el Consell Local de Seguretat de Sant Feliu de Llobregat es va reflectir un preocupant augment dels delictes. Es va produir fins al mes de juliol, 33 delictes per cada 1.000 habitants. Aquesta xifra representa un lleu repunt respecte al mateix període de l'any passat, en que es van produir 32 delictes per cada 1.000 habitants, i respon a la tendència a l'alça d'aquest 2018 a tota Catalunya. Tot i així, la xifra se situa molt per sota de la mitjana catalana, de 67 delictes per cada 1.000, o fins i tot de la comarca, establerta en 56 per miliar de persones. Segons el regidor de Seguretat Ciutadana Manel Martínez, "els mesos de juliol i agost hi ha hagut un problema de robatoris en habitatges", perpetrats en molts casos "per bandes de delinqüents organitzades.”

20980780161 71a0978f9c b

Al Consell també es va informar de problemes puntuals, i en cap cas generals, amb adolescents sense família que han vingut del nord d'Àfrica. Els joves estan ubicats en un centre impulsat i gestionat per la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència de la Generalitat en un immoble que han llogat.

mossos esquadra

En el Consell Local de Seguretat també es van presentar les dades referents als accidents de trànsit produïts a Sant Feliu fins al 31 d'agost de 2018, que mostren una tendència favorable respecte a l'any passat. Concretament hi ha una reducció important del nombre d'accidents, que passen dels 101 de 2017 als 90 d'enguany. Destaca igualment en positiu el descens en els atropellaments al municipi: fins a l'agost es van produir 6, contra els 11 ocasionats al llarg de l'any passat. El regidor Manel Martínez es felicita per aquestes dades, tot i que afirma que "no baixem la guàrdia i mantenim sempre l'objectiu desitjable d'arribar als 0 accidents."

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix