Tres regidors de Cornellà declaren pel cas ‘Nou Estadi Municipal’

Imprimeix

El jutge ha cridat també treballadors del consistori, de l’AMB i de l’empresa constructora a petició de l’expresident de la UE Cornellà, José Gálvez

Aquest dimarts 18 de setembre hi haurà una jornada maratoniana al jutjat número 1 de Cornellà de Llobregat. Torna el cas “Nou Estadi Municipal” amb molta força. Ara amb les declaracions de diversos regidors i treballadors municipals així com responsables de la construcció de la instal·lació esportiva i de l’AMB.

ue cornellacampo 19 temporada 2014 15

Dins dels plets creuats entre la UE Cornellà i l’expresident José Gálvez en els darrers anys, el cas “Nou Estadi Municipal” enceta una nova fase després de cinc llargs anys de ‘batalla al jutjat’. I és que Gálvez està decidit a demostrar d’una vegada “que no van haver-hi cap irregularitat en les actuacions que es van realitzar a la instal·lació. A través dels responsables municipals veurem si es van desenvolupar bé o no i si és veritat o no el que he anat explicant durant tots aquests anys davant els diversos jutges que han anat passant”, explica l’exmandatari. A més destaca que “totes les actuacions que vaig fer, i que sabien les diferents administracions implicades, no va suposar càrrec afegit per a la UE Cornellà, ni el suport logístic ni el tècnic com alguns volen fer veure. A més es van aplicar els descomptes dels industrials que van intervenir.”

Les persones que han de declarar en qualitat de testimoni per a la investigació són Antonio Martínez Flor (tinent d’alcalde i regidor delegat de l’àrea d’Espai Públic i Convivència), Jose Manuel Parrado (regidor delegat d’Acció Comunitària i Esports), Manuel Ceballos (tinent d’alcalde i regidor delegat de l’àrea de Territori i Sostenibilitat), Salvador Valls (responsable tècnic de l’àrea d’esports), Ricard Casademont (arquitecte de l’Ajuntament de Cornellà), Mónica Mauricio (tècnica AMB), Jordi Enrich (arquitecte responsable del camp), dos treballadors d’FCC així com Ana Arribas (encarregada de coordinació de proveïdors i despeses de l’empresa G2).

D’altra banda, La Premsa del Baix també ha volgut conèixer l’opinió dels responsables del projecte del Nou Estadi Municipal i de l’equip de govern, però des del departament de comunicació, i com ja és habitual, no hem tingut cap tipus de resposta.

Redacció / Fotos: Arxiu-La Grada