S’obre el teló a la nova Temporada d’Arts Escèniques a Sant Boi

Al programa previst hi ha teatre social, humor, musicals i espectacles familiars innovadors

Aquest mes s'obre el teló d'una nova Temporada d’Arts Escèniques de Sant Boi de Llobregat. El programa, variat i atractiu, incorpora peces de regust social al costat de l'humor, la música i interessants espectacles per a tota la família. El dia 23 de setembre arranca, a Can Massallera, la nova Temporada d'Arts Escèniques amb l'obra "Maleïdes guerres (i aquell que les va fer!)", un espectacle gratuït sobre la barbàrie i la degradació dels conflictes armats en el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Pau.

La Temporada inclou una altra peça que convida a la reflexió. Es tracta de la comèdia "Fairflay" (28 d'octubre), guardonada amb dos premis Max, una crítica a la crisi que hem viscut i al món laboral cada vegada més complicat.

342316 description inmaq fairfly 4

L'humor està ben present a la programació amb l'espectacle de la gran show-woman Lloll Beltran "El secret de la Lloll" (30 de setembre). De ben segur, l'artista ens seduirà des de l'escenari amb aquest monòleg teatralitzat on interpreta desenes de personatges.

Pel que fa al teatre musical, el Festival de Valsos i Danses de l'Orquesta Simfònica del Vallès (23 de desembre) tornarà a omplir Can Massallera de peces clàssiques dels valsos vienesos i obres de Bizet, Toldrà, Prokofiev i altres autors. Així mateix, en el marc de la XVII Mostra de Jazz, podrem gaudir de The Dumpy Lobsters (18 de novembre), una proposta pensada especialment per acostar aquest gènere musical a tota la família.

Un espectacle de carrer protagonitzat per la màgia i l'humor (30 de setembre) encapçala un programa familiar molt variat. En destaquen propostes innovadores i de qualitat: la readaptació d'"El petit Dalí i el camí cap als somnis" (16 de desembre), la història d'un petit geni que ja ens va visitar l'any 2013, i el musical "Aladdin #the PopMusical" (21 d'octubre), amb coreografies trepidants i whatsapp, l'espectacle de dansa per a nadons "Un Dia" (7 de novembre) i el musical "L'artesà de Planetes" (22 de novembre), inspirat en l'astronomia.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix