FAPAC i CCOO signen un conveni per a la diversitat sexual LGTBI

Per desenvolupar tallers, seminaris i conferències a escoles i famílies

FAPAC, que es l’entitat de referència per desenvolupar projectes entre les AMPAS i un agent d’influència social i política en favor de l’educació pública, i CCOO del Baix Llobregat, principal sindicat de treballadores i treballadores de la comarca, han signat un conveni de col·laboració. Ambdues entitats s’han compromès a desenvolupar tallers, conferències, seminaris i d’altres fórmules que posin de relleu totes les problemàtiques a l’entorn de la diversitat sexual LGTBI des d’una perspectiva feminista en el marc de la família, l’escola i la societat. Està previst una sèrie de tallers i xerrades que estan programades per aquest trimestre i tindran un impacte directe a escoles i famílies de la comarca. Per això, han previst un equip conjunt d’activistes que impartiran aquestes accions.

Segons Susanna Canet, coordinadora de FAPAC al Baix Llobregat, “se’ns obre un bon espai de treball conjunt amb un gran agent socioeconòmic a la comarca per abordar un tema fonamental, promoure una escola inclusiva al territori que treballi en l’àmbit de la diversitat sexual, que aprofundeixi en el desenvolupament de polítiques d’igualtat i ciutadania.”

Pel secretari general de CCOO, Josep M. Romero, “aquest conveni continua la nostra estratègia de cercar complicitats i aliances àmplies amb els actors més dinàmics de la comarca. El nostre projecte sindical té la seva legitimitat al centre de treball, però vol fer un treball en xarxa amb el teixit associatiu que construeix ciutadania, desenvolupar els valors de la igualtat, la justícia social i construir una societat feminista.”

Ambdues entitats crearan una comissió mixta que vetllarà pel seguiment i avaluació dels acords integrada per dos representants de FaPaC i dos representants de CCOO.

Redacció / Fotos: CCOO Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix