Torrelles acollirà dissabte la IV Trobada de Campaners

Imprimeix

L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Tocs i Campanes, inclourà una visita al campanar, conferències, taules rodones i un dinar de germanor

El proper dissabte dia 15 de setembre, l’Ateneu Torrellenc acollirà la IV Trobada de campaners, organitzada per l’Associació Tocs i Campanes dels Amics de les campanes i campanars del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat. L’esdeveniment està destinat a campaners i estudiosos de les campanes, els campanars i els carillons que vulguin compartir els seus coneixements i experiència. La trobada inclourà una visita al campanar i un dinar de germanor.

campanar

Aniversari i conferències

En aquesta edició, es commemorarà el 150è aniversari del naixement del Dr. Francesc d'Assís Vidal i Barraquer, bisbe de Solsona, arquebisbe de Tarragona i cardenal, un home de reconegut prestigi que va deixar un testimoni potent d’estimació a l’Església i al país. Així mateix, s’oferiran dues conferències que aniran a càrrec d’en Blai Ciurana, musicòleg  i campanòleg, i Josep Font, historiador de l’Arxiu parroquial de Sant Martí de Torrelles. L’associació també aprofitarà l’ocasió per a reconèixer al campaner Joan Riera Inglada (Jane), de la Parròquia de Sant Martí, de Torrelles de Llobregat. 

Redacció / Fotos: Arxiu