Foment es compromet a accelerar la finalització de la Variant de Vallirana

Imprimeix

L’alcaldessa es va reunir amb el ministre José Luis Ábalos per reclamar l’enllestiment de les obres

El Ministre de Foment i Secretari d’Organització del PSOE, José Luis Àbalos, va visitar Vallirana aquest cap de setmana i va mantenir una reunió amb l’alcaldessa, Eva Martínez, i els membres del consitori que van poder participar, on es va parlar de la situació actual de les obres de la Variant.

A la reunió, l’alcaldessa va denunciar “les constants aturades al projecte i la manca d’interès per part del govern anterior per solucionar un problema que afecta greument als i a les ciutadanes de Vallirana, cada dia passen 23 mil vehicles pel mig del municipi, és molt perillós”. Martínez va recordar que “són quasi 30 anys de reclamacions i la darrera mostra de manca d’interès en solucionar aquest tema va ser les votacions en contra de PP i C’s contra les esmenes socialistes que demanaven accelerar i acabar les obres.”

DSC06191

Per la seva part, Ábalos es va comprometre a accelerar l’acabament de les obres i a tractar el tema de manera urgent al Ministeri de Foment, per tal de tancar aquest tema i iniciar el projecte de la Variant de les Casetes. Per últim, l’alcaldessa va valorar positivament que “amb un govern socialista a Vallirana i per fi, un govern socialista a l’Estat, es tornarà a posar al capdavant el nostre objectiu que és millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes.”

La reunió es va poder concretar amb urgència, gràcies a un canvi d’agenda del ministre que va voler interessar-se en aquesta problemàtica del municipi.

Captura de pantalla 2018 09 10 a las 12.19.18

Durant la visita també va poder escoltar de primera mà les valoracions de la comissió de Variant sobre una obra tan llargament reivindicada. A més, Àbalos i Martínez es van reunir també amb el Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, que va participar en la trobada i posterior visita a les obres.

Redacció / Fotos: PSC-Vallirana