Foment es compromet a accelerar la finalització de la Variant de Vallirana

L’alcaldessa es va reunir amb el ministre José Luis Ábalos per reclamar l’enllestiment de les obres

El Ministre de Foment i Secretari d’Organització del PSOE, José Luis Àbalos, va visitar Vallirana aquest cap de setmana i va mantenir una reunió amb l’alcaldessa, Eva Martínez, i els membres del consitori que van poder participar, on es va parlar de la situació actual de les obres de la Variant.

A la reunió, l’alcaldessa va denunciar “les constants aturades al projecte i la manca d’interès per part del govern anterior per solucionar un problema que afecta greument als i a les ciutadanes de Vallirana, cada dia passen 23 mil vehicles pel mig del municipi, és molt perillós”. Martínez va recordar que “són quasi 30 anys de reclamacions i la darrera mostra de manca d’interès en solucionar aquest tema va ser les votacions en contra de PP i C’s contra les esmenes socialistes que demanaven accelerar i acabar les obres.”

DSC06191

Per la seva part, Ábalos es va comprometre a accelerar l’acabament de les obres i a tractar el tema de manera urgent al Ministeri de Foment, per tal de tancar aquest tema i iniciar el projecte de la Variant de les Casetes. Per últim, l’alcaldessa va valorar positivament que “amb un govern socialista a Vallirana i per fi, un govern socialista a l’Estat, es tornarà a posar al capdavant el nostre objectiu que és millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes.”

La reunió es va poder concretar amb urgència, gràcies a un canvi d’agenda del ministre que va voler interessar-se en aquesta problemàtica del municipi.

Captura de pantalla 2018 09 10 a las 12.19.18

Durant la visita també va poder escoltar de primera mà les valoracions de la comissió de Variant sobre una obra tan llargament reivindicada. A més, Àbalos i Martínez es van reunir també amb el Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, que va participar en la trobada i posterior visita a les obres.

Redacció / Fotos: PSC-Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix