Abrera tindrà una Associació de Familiars d’Alzheimer

Es farà la presentació el dijous 20 de setembre on hi ha previst un petit concert

La plaça del Doctor Trueta d’Abrera acollirà, el proper dijous 20 de setembre, de la presentació d’una nova entitat, l’Associació de Familiars d’Alzheimer d’Abrera. L’acte, que començarà a les 18 hores, comptarà amb l’assistència de l’alcalde, Jesús Naharro, i la realització d’un petit concert.

En els últims anys, a causa del progressiu envelliment de la població, les demències han esdevingut una patologia cada cop més freqüent entre la població. L'alzhèimer és una malaltia neurodegenerativa que constitueix al voltant del 60-70% de tots els casos de demència, per a un total de 30 milions de pacients a tot el planeta, i per a la qual encara no hi ha cap tractament capaç de frenar la seva progressió, menys encara de curar-la.

dia mundial alzheimer 730x410

Les famílies afectades d’alzhèimer tindran l’ajuda d’una entitat com l’Associació de Familiars d’Alzheimer d’Abrera, entitat que aprofitarà l’experiència, capacitat i recursos de l’AFA Baix Llobregat per oferir als nostres veïns i veïnes afectats per aquesta malaltia tot el suport que els cal.

També ajudarà les famílies el sentit de pertinença a un grup, la companyonia i les sinergies que sorgeixin entre els membres d’aquesta delegació, que podran tenir un espai de trobada en el que comentar les seves inquietuds,  organitzar-se per realitzar tallers preventius, grups de suport emocional o xerrades sobre aspectes menys coneguts de la malaltia, i programar activitats diverses o de caire més lúdics per desconnectar de la problemàtica en un entorn on ser familiar de malalt d’alzheimer no serà un estigma sinó un nexe comú que enfortirà les relacions i la capacitat d’afrontar aquesta terrible malaltia amb les màximes garanties.

Podeu contactar amb l’Associació de Familiars d’Alzheimer d’Abrera a l’adreça de correu electrònic:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix