La Policia Local de Torrelles estrena noves dependències

Imprimeix

La nova seu també acull els operatius de les ADF i Protecció Civil

Les noves dependències de la Policia Local de Torrelles de Llobregat ja són una realitat. Des del passat 1 d’agost són operatives i estan ubicades en el carrer Dolça de Provença número 20.

La seu del cos policial ocupa la primera planta de l’edifici, que consta d’una recepció, dos despatxos i una sala preparada per acollir reunions en situacions d’emergència, com és el cas d’incendis o ventades. L’equipament s’ha adequat per fer-lo més accessible, amb un ascensor per a persones amb mobilitat reduïda i un bany adaptat. Davant de l’entrada de l’edifici, s’han reservat unes places d’aparcament per a aquelles persones que necessitin fer-hi alguna gestió.

A la planta baixa de la nau tindran el centre operatiu les Associacions de Defensa Forestal (ADF) i Protecció Civil. Aquest nou espai els permetrà disposar del material i dels vehicles sempre a punt per fer front a situacions que en requereixin la intervenció. Així mateix, suposa una important millora de les condicions dels professionals i voluntaris així com del servei que s’ofereix a la ciutadania.

Redacció / Fotos: Aj. Torrelles de Llobregat