El govern espanyol licita contractes de conservació de carreteres

Imprimeix

Inclouen l'execució d'operacions de manteniment i vigilància de la infraestructura a diversos trams viaris de la demarcacilicitaràn onaó de Barcelona

El govern espanyol va autoritzar ahir divendres la licitació de dos contractes de conservació i explotació de carreteres a les demarcacions de Barcelona i Lleida per valor de 50,35 milions d’euros. Els contractes tenen com a objectiu la realització de treballs vigilància, atenció a accidents, manteniment dels elements de la carretera i de les instal·lacions de subministrament elèctric o senyalització variable, entre d’altres. També encarrega el seguiment de l’estat de la infraestructura, l’elaboració d’informes de seguretat vial i la neteja i condicionament de les vies. El contracte de la demarcació de Barcelona és de 33,48 milions d’euros i el de Lleida de 16,87 milions.

Meteorologic Catalunya Lanticiclo Barcelona Generalitat 566953337 51851081 1500x1000

A les comarques barcelonines els trams inclosos a la licitació són els de les carreteres A-2 entre Sant Feliu de Llobregat i el nus del Llobregat; la B-10 entre els quilòmetres 12 i 20 (Cinturó Litoral); a la B-20 la prolongació de la Ronda de Dalt i el tram entre el nus de la Trinitat i Montgat, els accessos a les terminals 1 i 2 de l’aeroport del Prat a la B-22; el tram entre l’avinguda Diagonal i Molins de Rei a l’autopista B-23; la prolongació de l’autovia del Baix Llobregat B-25; les calçades laterals de l’AP-8 a l’autovia B-30 i l’autovia orbital B-40 des del quilòmetre 0 al 2 i del 8 al 13.

Redacció / Fotos: Arxiu-Google Maps