Detingut a Gavà un sicari de 60 anys pel crim d’una dona a Cadis

Imprimeix

Agents de la Policia Nacional ha detingut a Gavà a un home de 60 anys com a presumpte autor de l'homicidi per encàrrec d'una dona, comès el passat mes de setembre a El Puerto de Santa María (Cadis), segons han informat aquest divendres fonts policials.

El detingut, que podria estar relacionat amb el món del crim des de feia dècades, havia estat contractat com a assassí a sou per ajustar comptes pendents entre dos clans familiars de raça gitana enfrontats arran d’un tiroteig l’estiu passat a Mèrida que va acabar amb dos morts (una dona de 70 anys i el seu fill de 38).

La dona assassinada a Cadis, de 50 anys, era la única que havia quedat en llibertat amb càrrecs després del succés de Mèrida, a on la Policia Nacional va detenir 15 persones i va intervenir 12 armes de foc.

Després del succés de Mèrida, alguns membres d’una de les dues famílies rivals es van refugiar a un barri d’El Puerto de Santa María, a on es va desplaçar el setembre el sicari amb l’encàrrec d’acabar amb la vida de la dona.

Tres orificis al coll

La víctima va presentar tres petits orificis mortals al coll, fets amb un arma de foc encara per determinar, segons han explicat fonts policials.

El seu marit havia estat empressonat arran de les dues morts de Mèrida, que haurien estat originades després d’una discussió per la separació d’una parella, inegrant dels dos clans familiars.

En venjança per les dues morts, els familiars haurien contactat amb experts en el cobrament de deutes de tràfic de drogues.

La investigació policial va portar els agents fins a la zona de Castelldefels i Gavà. Després de vigilar el sospitòs, el van detenir a l’àtic de Gavà en què resideix. El detingut a Gavà és presuntament l’autor del crim, tot i que ell ho nega.

Redacció | Foto: Arxiu