Sant Boi s’acomiada de l’estiu amb l'Aplec de Sant Ramon

Imprimeix

Enguany arriba a la 82a edició amb la tradicional a la pujada a l’ermita i la celebració de diverses activitats

Els dies 1 i 2 de setembre estan previstes noves edicions de la Cursa a Sant Ramon i de l'Aplec de Sant Ramon. Aquests esdeveniments a l'espai natural de Sant Ramon posen tradicionalment punt final a la temporada d'estiu amb diverses activitats relacionades amb la festa tradicional i la natura. L'Aplec està organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració del Club Atletisme Sant Boi i l'Ajuntament de Viladecans. 

P6080364

El dissabte dia 1 al voltant de 600 corredors i corredores sortiran de l'Estadi Municipal d'Atletisme Constantí Miranda, a les 19.30 h, per participar en la Cursa a Sant Ramon que enguany arriba a la 40a edició.

pujada a sant ramon 625

L'endemà diumenge tindrà lloc la jornada de celebració de la 82a edició de l'Aplec, amb la tradicional pujada a l'ermita, on tothom podrà gaudir de les activitats programades. El dia començarà amb la 4a Guau, quina pujada! , una pujada amb gossos que sortirà des de Can Paulet per sensibilitzar la ciutadania al voltant dels animals de companyia com a integrants de la vida social de la ciutat. El pregó, la missa, l'actuació dels castellers de Viladecans, les sardanes i danses tradicionals amb la Cobla Sabadell, tallers i un aperitiu natural completaran la programació.

Mobilitat

Amb motiu d'aquestes celebracions, de les 18 h del dia 1 fins a les 22 h del dia 2, els vehicles a motor no podran circular cap a l'ermita. Així mateix, el dia 1, de 18 a 22 h, i el dia 2, de 8 a 14 h, les bicicletes no podran circular pels llocs senyalitzats. La finalitat d'aquestes mesures és garantir la seguretat de les persones participants en les curses i dels caminants.

Redacció / Fotos: Arxiu