Sant Boi s’acomiada de l’estiu amb l'Aplec de Sant Ramon

Enguany arriba a la 82a edició amb la tradicional a la pujada a l’ermita i la celebració de diverses activitats

Els dies 1 i 2 de setembre estan previstes noves edicions de la Cursa a Sant Ramon i de l'Aplec de Sant Ramon. Aquests esdeveniments a l'espai natural de Sant Ramon posen tradicionalment punt final a la temporada d'estiu amb diverses activitats relacionades amb la festa tradicional i la natura. L'Aplec està organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració del Club Atletisme Sant Boi i l'Ajuntament de Viladecans. 

P6080364

El dissabte dia 1 al voltant de 600 corredors i corredores sortiran de l'Estadi Municipal d'Atletisme Constantí Miranda, a les 19.30 h, per participar en la Cursa a Sant Ramon que enguany arriba a la 40a edició.

pujada a sant ramon 625

L'endemà diumenge tindrà lloc la jornada de celebració de la 82a edició de l'Aplec, amb la tradicional pujada a l'ermita, on tothom podrà gaudir de les activitats programades. El dia començarà amb la 4a Guau, quina pujada! , una pujada amb gossos que sortirà des de Can Paulet per sensibilitzar la ciutadania al voltant dels animals de companyia com a integrants de la vida social de la ciutat. El pregó, la missa, l'actuació dels castellers de Viladecans, les sardanes i danses tradicionals amb la Cobla Sabadell, tallers i un aperitiu natural completaran la programació.

Mobilitat

Amb motiu d'aquestes celebracions, de les 18 h del dia 1 fins a les 22 h del dia 2, els vehicles a motor no podran circular cap a l'ermita. Així mateix, el dia 1, de 18 a 22 h, i el dia 2, de 8 a 14 h, les bicicletes no podran circular pels llocs senyalitzats. La finalitat d'aquestes mesures és garantir la seguretat de les persones participants en les curses i dels caminants.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix