Territori reforça el servei de metro que connecta Barcelona i l'aeroport

Imprimeix

La vaga del sector del taxi ha afectat seriosament la mobilitat dels usuaris

El Departament de Territori i Sostenibilitat reforçarà demà diumenge el tram de la Línia 9 del metro que connecta la ciutat de Barcelona amb l’Aeroport de Barcelona-el Prat, perquè pugui assumir tot el transport entre la ciutat i la instal·lació aeroportuària. D’aquesta manera, aquell tram de l’L9 tindrà la mateixa freqüència que els dies laborables. 

D’altra banda, també es reforçaran els punts de venda del suplement de l’aeroport que hi ha dins l’estació de metro de l’aeroport. Concretament, es doblaran els punts de venda, ja que a les vint màquines expenedores que hi ha actualment s’hi afegiran 20 persones que faran la venda directa del bitllet de suplement.

L9 03 Aeroport T2 09

Avui el servei de metro ja funciona amb el reforç que es fa normalment els dissabtes i que suposa tenir les línies operant tot el dia i tota la nit.

Davant les afectacions de trànsit provocades per la vaga del sector del taxi, el Govern recomana fer servir el metro i el servei ferroviari de Rodalies de Catalunya per desplaçar-se entre Barcelona i l’Aeroport del Prat.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Esplugues