Creix la percepció de seguretat entre el comerciants de Castelldefels

La sensació de seguretat a Castelldefels per part dels seus comerciants, empresaris i restauradors ha augmentat sensiblement en el darrer any. Així ho estableix un informe realitzat per la Policia Local que l’Ajuntamet ha fet públic aquest dijous.

A Castelldefels el sector té una percepció de seguretat positiva i només un 6 % se sent insegur, han informat fonts municipals.

El 94% dels comerciants es senten segurs, i el 70,7 % percep poca probabilitat de ser víctima d'un delicte.

Segons els enquestats, la presencia policial i la il·luminació dels carrers i edificis ajuden a una bona percepció de seguretat de la ciutat.

Robatori de vehicles

Al resultat de l’estudi, destaquen el robatori de vehicles i el robatori als comerços com els dos problemes relacionats amb la seguretat més presents.

Actualment, només un 8 % se sent menys segur en relació a fa un any. De la mateixa manera, un de cada quatre comerciants assegura que no hi ha cap lloc a Castelldefels que percebi com a perillós.

Un de cada quatre enquestats afirma que principalment la platja i els carrers on s'ubica la zona d'oci és el lloc que identifiquen com més perillós però, tot i això, el freqüenten igualment.

Furts i morositat

L'informe determina que el delicte que més es comet als comerços, empreses i establiments de restauració de Castelldefels és el robatori, principalment furts de petites quanties.

Els comerciants també han manifestat que alguns clients no abonen les factures dels seus serveis.

Però dos de cada tres comerciants no denuncien els fets dels quals ha estat víctima.

El comerciant que denuncia ho fa per capturar i castigar a l'autor i recuperar els objectes robats. Els altres dos no denuncien per evitar molèsties i per que pensen que el succés no té importància.

Redacció | Foto: Ajuntament de Castelldefels  
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix