S’estrenen les noves instal·lacions d’street workout a Sant Boi

També hi ha una àrea de fitness àrees d'exercici físic a l'aire lliure al parc de la Muntanyeta

Les persones de Sant Boi de Llobregat aficionades al 'street workout' estan d'enhorabona. El primer espai d'entrenament de carrer de la ciutat ja es pot fer servir al parc de la Muntanyeta. L'Àrea Metropolitana de Barcelona l'ha condicionat a la part alta del parc urbà metropolità, a petició de l'Ajuntament, per donar resposta a una creixent demanda ciutadana. Un grup de joves aficionats de la ciutat ha participat en el disseny i la configuració d'aquests elements i en l'elecció de les seves ubicacions, sota la coordinació de l'Ajuntament.

DjB zvfW0AAkOW3

L'àrea de 'workout' del parc de la Muntanyeta conté un element de mobiliari urbà de grans dimensions format per un conjunt de barres verticals i horitzontals que permeten la pràctica de diferents exercicis físics de força, com ara flexions, dominades, esquats o 'crunches'.

Al costat de l'àrea de 'workout' s'ha configurat també una àrea de 'fitness' (amb màquines d'esquí de fons, rem, bicicleta estàtica, slalom...). A més, l'any vinent es col·locaran al llarg del perímetre del parc aparells per fer estiraments i abdominals.

Les obres del 'skatepark'

D’altra banda, durant les pròximes setmanes finalitzaran les obres d'un altre espai urbà dedicat especialment a l'oci juvenil. El renovat 'skatepark' de Sant Boi, situat al carrer de Josep Torras i Bages, comptarà amb un 'bowl' o piscina de rampes i una 'quarter puzle', entre altres elements. La instal·lació esportiva, obra de l'arquitecte i skater Daniel Yabar , està pensada per a 'skates', 'scooters', patins en línia i bicicletes BMX.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix