Premi a la xarxa Kaleidos.red on participa Sant Boi de Llobregat

Ha estat reconeguda per un projecte adreçat a redefinir les fórmules de participació ciutadana

La xarxa de municipis Kaleidos.red, de la qual forma part Sant Boi de Llobregat, ha rebut el Premi Novagob a l'Excel·lència 2018 per un projecte adreçat a redefinir les fórmules de participació ciutadana. La comunitat per a la innovació Novagob convoca aquests guardons amb l'objectiu de visibilitzar bones pràctiques de les administracions públiques en la seva relació amb la ciutadania.

El projecte de Kaleidos.red ha guanyat en l'apartat de Col·laboració Interinstitucional. Amb el títol 'Redisseny permanent dels modus de participació ciutadana', aquest projecte cerca respostes innovadores a través de la participació ciutadana per a les exigències que planteja la societat actual en matèria de Noves Tecnologies, Noves Economies i Noves Diversitats. Els nou ajuntaments membres de la xarxa elaboren en l'actualitat guies de gestió sobre aquestes tres temàtiques.

Kaleidos.red aplega des de l'any 2.000 ciutats capdavanteres per les seves polítiques de participació ciutadana i proximitat. La interrelació permet compartir coneixements i experiències, promoure la reflexió sobre nous models de participació i facilitar que es duguin a terme.

El municipi baixllobregatí forma part de la xarxa Kaleidos.red des dels seus inicis. L'any 2008, la ciutat va organitzar en el marc d'aquesta xarxa les jornades 'Proximitats, Pràctiques i Polítiques". El pròxim mes de novembre, acollirà una sessió de treball amb membres dels nou ajuntaments integrants, prèvia al Congrés Kaleidos 2019 que tindrà lloc a Getafe.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix