Creu Roja demana voluntaris per ajudar els migrants de la Residència Blume

Imprimeix

L’organització els necessita per dur a terme diferents activitats i donar suport logístic a la seva acollida

La Creu Roja Esplugues de Llobregat-Sant Just Desvern ha fet una crida per demanar persones voluntàries per dur a terme diferents activitats i donar suport logístic arran de l’arribada de migrants a la Residència Blume d’Esplugues.

La Creu Roja és l’entitat encarregada del dispositiu d’acollida d’aquestes persones, en coordinació amb altres entitats i organismes com el Sistema d’Emergències Mèdiques i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. En aquest sentit, es necessita voluntariat per dur a terme diferents activitats i donar suport logístic a la seva acollida. Els perfils necessaris són els següents: classes de català, suport en l'espai de trucades, suport en l'espai d'accés a internet, suport en la bugaderia, traductor/a de bengalí, traductor/a d'àrab i traductor/a de fracès.

immigrants residencia Joaquim Blume Esplugues 2045805470 55088447 1500x1001

Les persones interessades a ser voluntàries poden posar-se en contacte amb Creu Roja Esplugues de Llobregat–Sant Just Desvern a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 93 371 82 02.

A principis de juliol, 49 homes, de la seixantena de persones que van ser rescatades en aigües del Mediterrani pel vaixell de l’ONG Open Arms, van ser traslladades a la Residència Blume per rebre una primera atenció de necessitats bàsiques i acompanyament en el procés de sol·licitud d’asil o de protecció internacional.

Redacció / Fotos: Público-Ara