El PP-Viladecans planteja crear un departament del mecenatge

Imprimeix

Els populars han ofert a la resta dels grups polítics la possibilitat de participar d'aquesta iniciativa per millorar-la

El Partit Popular de Viladecans ha presentat una iniciativa per a la creació departament del mecenatge. Aquest departament s'encarregaria de recaptar patrocinadors per a totes aquelles entitats de la ciutat que siguin susceptibles de rebre'ls. El grup municipal popular ha ofert a la resta dels grups polítics la possibilitat de participar d'aquesta iniciativa per millorar-la i que tots puguin aportar allò que creen necessari.

Aquesta idea neix de la possibilitat de la contribució del sector privat en la consecució de ­finalitats d'interès general. D'aquesta iniciativa es poden beneficiar les fundacions, les associacions declarades d'utilitat pública, les organitzacions no governamentals de desenvolupament i les associacions de les entitats sense finalitats lucratives i Entitats Locals, amb el que l'àmbit susceptible d'aplicació a la ciutat és realment ampli.

padilla ajuntamen 800

Segons els populars “ceiem que la participació del sector privat en la vida associativa de la ciutat afavorirà un coneixement més profund del territori on s'assenten així com la creació de vincles socials. Oferint a les empreses un mitjà de conèixer la realitat de les inquietuds de la ciutadania i valorar la societat que els envolta d'una manera eficaç i fiable.”

Altres vies de finançament

Les associacions, entitats i administració podran obtenir finançament per una altra via que no sigui a càrrec dels pressupostos, podent oferir projectes que puguin despertar l'interès de la població viladecanenca, revitalitzant encara més si cap el teixit associatiu actual de la ciutat.

Des del Partit Popular de Viladecans es pensa que aquesta iniciativa "és prou important per plantejar-la-hi a tots els grups del Ple perquè pugui ser debatuda per tots abans del Ple per incorporar totes les millores. D'aquesta forma aquesta iniciativa no passa a ser del Partit Popular si no de tots aquells que s’hi sumin.”

 

Redacció / Fotos: PP-Viladecans