Sant Joan Despí organitza una jornada reivindicativa contra la LGTBIfòbia

La jornada Cargola't amb orgull es fa avui divendres 13 de juliol al parc de la Fontsanta amb l'actuació dels coneguts youtubers Tripletz

L'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza avui divendres 13 de juliol, a partir de les 23 hores al parc de la Fontsanta, l'activitat Cargola't amb orgull, una jornada reivindicativa contra la LGTBIfòbia i a favor del respecte i la diversitat sexual. Serà una activitat reivindicativa però també festiva amb un munt de propostes obertes a tots els públics, especialment el jovent. L'activitat s'emmarca en els actes commemoratius del 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI i complementa d'altres que ja s'han fet a Sant Joan Despí, com la penjada de la bandera de l'arc de Sant Martí al balcó de l'Ajuntament, o els missatges que van deixar els joves en una gran bandera ubicada al Casal de Joves El Bulevard.

Bandera LGTBI 1

L'acte, que serà presentat per l'artista santjoanenc Mag Ramó, començarà amb la hissada de la bandera i donarà pas a activitats que abasten des de tallers de maquillatge neó o de mocktail (còctels sense alcohol); l'actuació de l'artista Carla Collado i del grup de percussió Abrakpum; el lliurament dels premis del concurs d'Instagram Cargola't, etc. També s'instal·larà una carpa informativa i d'assessorament sobre la salut i diversitat sexual.

h0thm5g92xkssoogkxg225 930x600

Un dels grans atractius de la jornada serà l'actuació de The Tripletz que van començar la seva carrera com a Djs i després de triomfar en diferents festivals i sales van decidir donar el salt a la xarxa social Youtube on ja tenen més de 400.000 subscriptors. En aquest canal desenvolupen la seva faceta més creativa amb continguts carregats de denúncia, i sobretot, de lluita a favor dels drets i la visibilitat del col·lectiu LGTBI. Djs, youtubers i showmen que faran les delícies del públic més jove.

Redacció / Fotos: D.L.P.C-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix