La Nau de les Sedes serà el futur institut d’Hostaleria i Turisme comarcal

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha ratificat la seva aposta per al futur equipament a Sant Feliu de Llobregat durant la seva visita al municipi

El conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, ha visitat Sant Feliu de Llobregat. S'ha reunit amb l'alcalde, Jordi San José, i amb les tinentes d'alcalde Lidia Muñoz i Lourdes Borrell, la regidora d'Educació, Mireia Aldana, i ha signat en el Llibre d'Honor de la ciutat. Posteriorment el conseller ha conversat amb els membres del govern santfeliuenc i amb la portaveu del PDeCAT, Rosa M. Martí, sobre diferents temes d'interès per a la ciutat, tractant de manera especial el futur de la Nau de les Sedes. En acabar les autoritats han realitzat una visita a aquest emblemàtic equipament situat a Can Bertrand, on hi ha la previsió d'ubicar l'institut públic d'Hostaleria i Turisme i Indústries Alimentàries del Baix Llobregat.

DhagJupW0AM6lSk

El conseller ha corroborat la intenció del Govern de la Generalitat de crear aquest equipament, en afirmar que "la meva presència aquí és explicitar de manera clara, contundent i rotunda la voluntat del Departament d'Ensenyament de mantenir l'aposta per a la creació de l'escola". Bargalló ha matisat que aquesta construcció queda supeditada a la consignació pressupostària, tot recordant que "hi ha dos processos, un és el de la voluntat política i l'altre el del calendari pressupostari", que estan condicionats per "estar en pròrroga pressupostària, que vol dir que no es pot decidir cap nova actuació el 2018 que no estigués decidida al 2017", com és el cas de la Nau de les Sedes.

Aquesta ha estat la primera visita oficial del conseller d'Ensenyament a Sant Feliu, que ha format part d'un conjunt de trobades oficials a altres poblacions del Baix Llobregat. Al llarg del matí de divendres Bargalló s'ha desplaçat també als municipis del Prat de Llobregat i Sant Just Desvern, on ha visitat diverses instal·lacions educatives acompanyat del nou director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a la comarca, Francesc Ballester.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix