El consistori climentó aconsegueix reduir en 10 punts el seu deute

El nivell d'ingressos anuals ha millorat respecte a l'anterior exercici del 2016 i aporta un resultat pressupostari generat de 703.000 €

Amb els vots a favor dels grups municipals del PDeCAT i de Gent X Sant Climent i les abstencions de la resta de representants municipals, la Comissió Especial de Comptes de l'exercici 2017 donava el seu vistiplau a les xifres presentades aquest passat dijous 28 de juny. La comissió comptava amb una explicació per part del responsable tècnic, Enric Pardo, qui oferia les xifres obtingudes del passat exercici. Entre aquestes es destacava el bon estat dels comptes públics que, a través del pla de sanejament encetat l'any 2010, han aconseguit un creixement que arriba a ser positiu en recursos generats nets en més de 400.000 €.

ajuntament vista

Aquesta bona situació econòmica s'ha vist directament reflectida en una reducció de l'endeutament  en més de 10 punts, passant del 62% de l'any anterior a situar-se en el 52%. En aquest sentit l'alcalde, Isidre Sierra, ha volgut destacar un cop finalitzada la comissió "que tot i que hem aconseguit una millora molt important del nostre deute en les darreres dues legislatures, tenim el repte de continuar reduint-lo. Un cop estigui eixugat, podrem disposar anualment de 300.000 € més per a invertir en serveis a les persones i aquesta és una fita que volem poder assolir per al benefici de tots i totes."

Entre les xifres destacables també es remarcava com el nivell d'ingressos anuals ha millorat respecte a l'anterior exercici del 2016 i aporta un resultat pressupostari generat de 703.000 €.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix