Recapten fons per a les persones amb discapacitat intel·lectual

Imprimeix

El jardí de la Fundació Finestrelles va aconseguir reunir en una sola nit el xef Joël Castanyé, el meteoròleg Tomàs Molina i l’exfutbolista Patrick Kluivert

L’èxit d’assistència, recaptació i sobretot l’excel·lència gastronòmica, foren els principals ingredients de la Nit de les Estrelles que va tenir lloc a la Fundació Finestrelles la nit del solstici d’estiu. La participació totalment altruista per ajudar a captar fons per a l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual de Tomàs Molina, Patrick Kluivert, el xef Joël Castanyé i tot l’equip del restaurant La Boscana, aconseguiren omplir el Jardí d’estrelles i constel·lacions. La recaptació, que va ser de més de 25.000€, anirà íntegrament destinada a desenvolupar teràpies i serveis de salut per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

 1100115

Durant el sopar, Aramark Comertel va fer entrega d’una Beca de Nutrició en benefici de la Fundació Finestrelles, amb l’objectiu de desenvolupar programes i tallers destinats a establir hàbits d’alimentació saludables per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Van rebre la beca en nom de Finestrelles, el Dr. Lluís Monset, president de la fundació, Patrick Kluivert, padrí de la secció d’esports de Finestrelles, i dos usuaris de la fundació que van aprofitar per agrair la presència de tots els comensals.Soy padre y cuando vi el trabajo que hacían en la Fundación supe que quería ayudarles. Aquí esta noche veo a personas que aman a personas y desean ayudar”, va afirmar Patrick Kluivert.

Aquesta vivència gastronòmica es va realitzar al jardí de la Fundació Finestrelles, en el qual, vam poder admirar les estrelles de la nit del solstici de la mà del meteoròleg Tomàs Molina, que va explicar amb humor com conèixer i descobrir les constel·lacions.Hem volgut recrear una nit on les estrelles fossin el tema central del sopar i ho hem aconseguit”, explica Tomàs Molina, que amb gran mestria fou el conductor de l’acte aportant així el seu gra de sorra al projecte.

Laboratorios Salvat, principal patrocinador principal del sopar, i Grupo Euromadi, Qvanima Real State, Agefred Grup, Aramark Comertel, el Restaurant la Boscana, Farggi La Menorquina, Cava Torelló i Vermouth Perucchi van fer possible amb la seva ajuda i col·laboració que es pugues dur a terme l’alquímia gastronòmica d’aquest sopar tan especial.

 1100187

Unes de les principals estrelles de la nit han estat les persones a qui dediquem la nostra missió i raó de ser: les persones amb discapacitat intel·lectual, i tot l’equip que dia a dia treballa perquè la fundació sigui una verdadera llar, va explicar el Dr. Lluís Monset, president de la Fundació.

Quaranta anys de servei

La Fundació Finestrelles (www.fundaciofinestrelles.com) és una fundació sense ànim de lucre que treballa pel benestar i qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Des de fa més de 40 anys, acompanya les persones amb discapacitat intel·lectual des d’una atenció veritablement centrada en la persona, oferint serveis i suports adaptats a necessitats individuals. A final d’any, atén a més de 300 famílies.

 

Redacció / Fotos: FF