Dimiteix Miguel Àngel Díaz com a regidor a l’Ajuntament de Gavà

El socialista es va veure implicat en un accident de trànsit i va donar positiu per alcoholèmia

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha acceptat la dimissió de Miquel Àngel Díaz com a regidor de l’Ajuntament després de formar part del Ple Municipal des de 2011. Díaz ha presentat la seva renúncia després que el cap de setmana passat es va veure implicat en un accident de trànsit i va donar positiu per alcoholèmia.

En una compareixença, els fins ara primer Tinent d’Alcalde i regidor de Cultura ha explicat que és una decisió meditada i “que no té res a veure amb qüestions polítiques i ho vull aclarir per evitar especulacions que afectin al projecte polític que represento i perquè penso que la transparència és la millor eina. Vull explicar que em vaig veure involucrat en un accident de trànsit en el qual després d’una prova d’alcoholèmia, vaig donar positiu”. Díaz ha afegit que pensa “que l’errada que he comès i de la qual estic penedit i per això demano perdó, és incompatible amb un càrrec que representa al poble.”

810f3e9b 0526 4c92 b253 9b0b83aeacd3

Díaz ha agraït “a l’alcaldessa la seva confiança en fer possible l’honor més gran que he tingut mai: ser el seu primer tinent d’alcalde, als meus companys i companyes del grup municipal socialista i del govern dels quals he après molt, als companys i companyes de l’oposició pel bon tarannà personal i el seu respecte que ens ha permès, en aquest mandat, elevar la mirada i arribar a bons acords per la ciutat. Gràcies al meu partit, a la meva agrupació, que ha estat casa meva des que vaig entrar i, gràcies també als professionals del meu àmbit: treballadors i treballadores per la seva dedicació i per la seva comprensió quan m’he equivocat”.

L’alcaldessa, Raquel Sánchez, que ha acceptat la seva dimissió de Miquel Àngel Díaz, ha manifestat que “Miquel Àngel Díaz ha demostrat responsabilitat en presentar la seva renúncia” i que “l’honora haver pres una decisió com aquesta”. Raquel Sánchez ha destacat “la trajectòria honesta i de màxima implicació que sempre ha caracteritzat Miquel Àngel Díaz, i li ha agraït personalment “la seva dedicació.”

Raquel Sánchez ha anunciat que els propers dies es procedirà a reestructurar les competències i atribucions del cartipàs municipal.

 

Redacció / Fotos: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix