L’ajuntament de Sant Feliu s’acosta a les escoles

Imprimeix
Es vol que els joves coneguin més la ciutat on viuen, així com el funcionament, composició i les tasques del govern municipal.

Més de 500 alumnes de primària i secundària de Sant Feliu visitaran al llarg d'aquest curs escolar l'ajuntament. Els alumnes, que seran rebuts al saló de sessions, es reuniran amb l'alcalde, Jordi San José, a qui podran fer tota mena de preguntes sobre la ciutat, així com sobre la gestió municipal.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els infants i joves coneguin més la ciutat on viuen, així com el funcionament, la composició i les tasques del govern municipal. Alhora, pretén també motivar els alumnes perquè reforcin els seus vincles de pertinença a Sant Feliu.

La primera de les visites va tenir lloc aquest divendres passat amb els alumnes de tercer curs del col·legi Bon Salvador. Els nens i nenes van poder ocupar els seients dels regidors, regidores, tinents i tinentes d'alcalde del saló de plens durant una estona i conversar informalment amb l'alcalde a qui han fet preguntes sobre les properes obres a la ciutat, així com sobre equipaments i parcs infantils. En finalitzar la visita els alumnes van rebre un d'obsequi un còmic sobre els 1.000 anys d'història de la ciutat.

Redacció / Foto: ASF