Javier Carrascosa correrà contra la leucèmia infantil

Imprimeix

El santandreuenc recorrerà 430 quilòmetres amb l’objectiu de recaptar fons per lluitar contra aquesta malaltia

Tot un repte esportiu i solidari al davant. I és que Javier Carrascosa recorrerà un total de 430 quilòmetres amb un únic objectiu, recaptar fons per lluitar contra la leucèmia infantil a través de la Fundació unoentrecienmil.org. El santandreuenc no estarà sol, ja que l’acompanyarà Raúl Tomás, que en lloc de córrer realitzarà nedant 90 quilòmetres. En total entre els dos hauran fet 520 km. Aquest repte, anomenat ‘Más que 520 km’, s’iniciarà el proper 3 de juliol i finalitzarà quatre dies després.

javier

“Era un tema que ja tenia pensat des de fa temps. Em dedico a competir en curses de muntanya, però volia fer alguna cosa que no fos només curses per intentar guanyar-les, i que estigués vinculat amb ajudar als altres perquè tinc diferents casos de càncer a la família. Tinc dues nenes petites i volia que poguessin veure que l’esport no és només guanyar sinó que hi ha altres coses”, explica Carrascosa a Ràdio Sant Andreu de la Barca.

raul

Els dos esportistes, un de travessies en mar obert i l’altre de carreres d’ultra distància, pretenen unir Roda de Berà amb la ciutat d’Elx. Carrascosa farà el seu recorregut de més de 400 quilòmetres sortint de la població tarragonina, mentre que Raúl nedarà gairebé 100 km sortint del municipi alacantí. Els dos es trobaran en el Penyal d’Ifach (Calp) el proper dissabte 7 de juliol.

Segons Carrascosa hi ha dues coses que podien impedir acabar el recorregut: “el primer la calor que em pugui trobar, ja que el mes de juliol acostuma a ser calorós i l’altra estar preparat mentalment, ja que haig de recórrer més de 100 quilòmetres durant quatre dies. Això podria provocar algun tipus de lesió o que em trobés malament.”

Visibilitat

El seu repte és una bona forma de donar a conèixer la causa contra la leucèmia infantil. Ens donem per satisfets amb què la gent ens escolti i es conscienciï de l'important que és col·laborar, amb les aportacions que sigui, per intentar trobar una cura per a aquesta xacra”, expliquen.

 El número de compte és: ÉS61 1491 0001 2820 3050 4126 amb la identificació “520Km”.

Redacció / Fotos: Ràdio Sant Andreu de la Barca-Arxiu