El parc de bombers voluntaris de Sant Vicenç té un nou vehicle

El conseller d'Interior, Miguel Buch, va estar present en l’acte de lliurament on va mostrar la seva preocupació per l’alta sinistralitat a les carreteres i va afirmar que una de les seves prioritats al capdavant d’Interior “serà capgirar aquestes xifres”

El conseller d’Interior, Miquel Buch va visitar ahir al matí l’ajuntament de Sant Vicenç dels Horts on va presentar el nou vehicle que l’Ajuntament ha comprat i cedit gratuïtament al parc de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya, mitjançant un conveni de col·laboració amb el Departament d’Interior. El conseller Buch va voler agrair aquest gest a l’ajuntament i va posar en valor “la importància de la col·laboració institucional entre les diferents administracions per tal de solucionar els problemes dels ciutadans.”

bombers svh 3

L’alcaldessa del municipi, Maite Aymerich, va afirmar que  “Sant Vicenç dels Horts és avui un municipi més segur davant dels incendis. Tenim carrers amb força pendent, estrets, amb dificultats d’accessibilitat per a vehicles de grans dimensions. I si s’origina un incendi o hi ha qualsevol contratemps en alguns d’aquests espais, ens cal actuar amb rapidesa per evitar que l’incident vagi a més. Aquest vehicle, únic al parc de bombers de la Generalitat, és idoni i facilitarà molt la feina al cos de bombers voluntaris, als quals agraeixo la seva dedicació i esforços per garantir la seguretat dels vicentins i de les poblacions veïnes”.

A preguntes dels periodistes, Buch també va fer referència a l’alta sinistralitat a les carreteres catalanes en els darrers mesos i va afirmar que “aquesta és una de les meves prioritats, capgirar aquestes xifres però hem de tenir present que, per fer-ho, no només la Generalitat ha de fer noves  polítiques, que les farà, sinó que el Ministeri també s’ha de comprometre a millorar les carreteres que són de titularitat estatal i els ciutadans han de conduir amb la màxima prudència i atenció.” “És responsabilitat de tots“, va afegir.

bombers svh 5

Una nova bomba rural lleugera

El nou vehicle, una bomba rural lleugera amb un cost de 120.000€, ha estat adquirit per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. I, ahir al matí es va formalitzar la seva cessió al parc de bombers voluntaris, mitjançant un conveni de col·laboració que van signar el conseller d’Interior, Miquel Buch, i l’alcaldessa, Maite Aymerich.

bombers svh 2

L’acte de presentació del nou vehicle es va fer en el marc d’una jornada de portes obertes del parc de bombers voluntaris de Sant Vicenç dels Horts. Un acte en el qual els bombers van realitzar un exercici de rescat de víctimes en accidents de trànsit, una exhibició de la unitat canina del Grup Caní de Recerca (GCR), i activitats per a la mainada com una festa d’escuma.

bombers svh 4

Redacció / Fotos: Generalitat de Catalunya-Bombers de la Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
111

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix