Torna una nova edició de 'Benvinguts a Pagès'

Imprimeix

Al Baix Llobregat l’oferta serà de cinc explotacions agràries, tres restaurants i una activitat complementària

El cap de setmana del 9 i 10 de juny torna Benvinguts a Pagès, una nova oportunitat per redescobrir el món de la pagesia, trepitjar el territori, conèixer l’origen dels productes alimentaris que consumim cada dia, tastar les elaboracions de les explotacions participants i omplir el rebost amb productes de proximitat.

Una àmplia representació de l’activitat agrícola, ramadera i pesquera de Catalunya -42 comarques- obrirà les seves portes per ensenyar de manera didàctica i totalment gratuïta els processos d’elaboració dels productes. Com en les primeres dues edicions de Benvinguts a Pagès, no caldrà reservar plaça per a la visita a les explotacions i s’oferirà un tast de productes en acabar.

Benvingut Pages 05

A la nostra comarca

Enguany, el Baix Llobregat participarà a Benvinguts a Pagès amb una oferta més àmplia que en les darreres edicions: 5 explotacions agràries (Enric Eco a Sant Climent de Llobregat; Camp Vilagut a Molins de Rei; Vins i Caves Piteus a Corbera de Llobregat; Can Fisas Agroecologia a Molins de Rei; i Cireres Bernabe Santi a Torrelles de Llobregat), 3 restaurants (Marimorena a Sant Boi de Llobregat, Cèntric Gastrobar a El Prat de Llobregat, i La Masia Sánchez Casal a El Prat de Llobregat); i 1 activitat complementària (Esmorzar de pagès a Bodega Ca N’Estella de Sant Esteve Sesrovires).

pages 2

Unes 30.000 persones es van desplaçar pel territori català en les dues edicions anteriors per viure una experiència lúdica que es complementa amb la participació d’allotjaments, restaurants i una àmplia oferta d’activitats paral·leles com poden ser tallers de cuina, fires gastronòmiques, rutes, visites guiades, concursos, debats o festivals de gastronomia i música, entre d’altres.

La gran festa del món rural de Catalunya, que ja s’ha fet un lloc a l’agenda de famílies i foodies, esdevé un magnífic aparador pels productes del territori i de temporada perquè els visitants tenen l’oportunitat d’adquirir-los directament als productors i pagesos. També de tastar-los als restaurants que aquell cap de setmana ofereixen el menú Benvinguts a Pagès elaborat amb productes de proximitat de cada comarca.

Tota la informació la podeu trobar a la web: http://benvingutsapages.cat/es/#!/comarca/baix-llobregat

Redacció / Fotos: CCBLL