El Ple dona suport a la construcció d'un CAP i una biblioteca a Marianao

La moció va ser aprovada per unanimitat i, a partir d’ara, el consistori santboià es compromet a treballar conjuntament amb la Generalitat i Diputació

El Ple municipal de Sant Boi de Llobregat va aprovar per unanimitat una moció en suport a la construcció d'una biblioteca i un nou centre d'assistència primària (CAP) al barri El Poblet-Marianao. De comú acord amb l'associació de veïns del barri, el govern municipal es compromet a treballar conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona per fer realitat aquests dos equipaments.

Durant el debat d’aquesta moció va intervenir el president de l’Associació de Veïns El Poblet-Marianao, Rafael García, que va llegir un escrit explicant, entre altres coses, que “l’acord que s’havia arribat per a fer el CAP i la biblioteca en el barri és el camí que cal seguir d’entesa entre entitats i l’Ajuntament”. A més, García manifesta el seu agraïment a l’alcaldessa, Lluïsa Moret, per la seva implicació i també “es va comprometre a una reunió conjunta entre l'AAVV, Ajuntament, Generalitat i Diputació perquè aquest projecte que necessita el barri sigui una realitat molt aviat.”

IMG 20180528 WA0004

Reivindicació veïnal

El consistori dona suport d'aquesta manera a una reivindicació veïnal, encapçalada per l'AVV El Poblet-Marianao, que coincideix amb les "línies estratègiques de l'Ajuntament de Sant Boi". L'administració municipal ha pogut constatar també, segons el text de la moció, que la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona comparteixen "la voluntat de donar resposta a aquesta necessitat històrica."

Un mateix edifici

La ubicació proposada, després de diferents estudis tècnics i contactes amb la representació veïnal i amb els diferents grups municipals, és un terreny situat a la plaça de Mercè Rodoreda, tal com va avançar La Premsa del Baix. Aquesta parcel·la ja va ser cedida l'any 2015 al Servei Català de la Salut perquè s'hi construís el nou equipament sanitari. Ara es proposa que en el mateix equipament s'ubiqui la nova biblioteca.

Redacció / Foto: AAVV El Poblet Marianao-Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
98

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix