Tot a punt per instal·lar les pantalles acústiques a la carretera C-55

Imprimeix

L’objectiu és eliminar els sorolls dels veïns i veïnes afectats des de fa anys i intensificat per l’augment del trànsit en aquesta via

Aquest dilluns 28 de maig s'iniciaran les obres per a la instal·lació de pantalles acústiques a la carretera C-55 al seu pas per Abrera, concretament en el tram paral·lel al carrer Manresa, entre el carrer Ponent i el passatge Manresa. L’objectiu de l’Ajuntament és la reducció de sorolls entre els veïns i veïnes afectats. La setmana que ve s’inicia la instal·lació de les fonamentacions de les pantalles acústiques.

El regidor d’Obres i Serveis, Parcs i Jardins, Urbanisme i Mobilitat, Albert Roca, ha explicat que “la Policia Local anirà delimitant les zones d’estacionament de vehicles durant uns dies. Les pantalles comencen des del pàrquing que hi ha al mercat municipal i el Centre d’Atenció Primària fins a l’entrada a Abrera de la C-55.”

banner 800x600px 01

“Els veïns i veïnes del carrer Manresa, dels edificis propers a la C-55, pateixen des de fa anys el soroll de la carretera, que en els darrers temps s’ha intensificat per l’augment del trànsit en aquesta via. Des de l’Ajuntament hem reclamat sempre a la Generalitat, titular d’aquesta carretera, la instal·lació de pantalles acústiques per reduir el soroll. Finalment hem aconseguit la instal·lació, en una primera fase, d’aquestes pantalles acústiques que permetran reduir la contaminació acústica i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, ha comentat el regidor Albert Roca.

Redacció / Fotos: Aj. Abrera