El PP-Cornellà vol que la Policia Local patrulli a l'interior dels edificis

Imprimeix

El portaveu municipal i President Provincial popular de Barcelona, Daniel Serrano, assenyala que "l'única forma d'erradicar la inseguretat i l'incivisme en algunes zones de la ciutat és amb fets”

El Ple d'aquest dijous debatrà una moció presentada pel Partit Popular de Cornellà que té com a objectiu combatre la inseguretat i l'incivisme a l'interior de les zones comuns dels edificis de la ciutat, especialment al barri de Sant Ildefons on començaria la prova pilot d'aquesta mesura amb el consentiment de les Comunitats de Propietaris.

17906833711 78a9bc2cdb b

En aquest sentit, segons el Portaveu popular Daniel Serrano, es pretén “llançar un missatge clar als delinqüents i incívics. No deixarem cap espai a la ciutat on no es combati la inseguretat i l'incivisme". Afegeix Serrano que "els recents estudis realitzats pel propi Ajuntament deixen molt a les clares que juntament amb la deficient neteja, la inseguretat i l'incivisme segueixen al capdavant dels problemes de la ciutat. Volem una política de seguretat i civisme preventiva i no reactiva i, per a això, proposem aquesta moció, perquè les Comunitats de Propietaris de la ciutat puguin subscriure, aquelles que ho desitgin, un conveni amb l'Ajuntament que autoritzi a la Guàrdia Urbana patrullar a l'interior de les zones comunes, com puguin ser els replans o passadissos d'aquests edificis, sense necessitat de prèvia trucada d'algun possible veí afectat".

IMG 20180522 WA0022

D'aquesta forma, Serrano destaca que "la Guàrdia Urbana patrullaria també de forma aleatòria a l'interior dels edificis com si fos el carrer per llançar-li un missatge clar als delinqüents i incívics: anem per vosaltres". Finalment, assenyala que "l'única forma d'erradicar la delinqüència i l'incivisme és amb fets i no amb paraules i para això són necessàries mesures polítiques clares que vagin en aquesta adreça".

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà-La Vanguarida-Arxiu