El PP-Cornellà vol que la Policia Local patrulli a l'interior dels edificis

El portaveu municipal i President Provincial popular de Barcelona, Daniel Serrano, assenyala que "l'única forma d'erradicar la inseguretat i l'incivisme en algunes zones de la ciutat és amb fets”

El Ple d'aquest dijous debatrà una moció presentada pel Partit Popular de Cornellà que té com a objectiu combatre la inseguretat i l'incivisme a l'interior de les zones comuns dels edificis de la ciutat, especialment al barri de Sant Ildefons on començaria la prova pilot d'aquesta mesura amb el consentiment de les Comunitats de Propietaris.

17906833711 78a9bc2cdb b

En aquest sentit, segons el Portaveu popular Daniel Serrano, es pretén “llançar un missatge clar als delinqüents i incívics. No deixarem cap espai a la ciutat on no es combati la inseguretat i l'incivisme". Afegeix Serrano que "els recents estudis realitzats pel propi Ajuntament deixen molt a les clares que juntament amb la deficient neteja, la inseguretat i l'incivisme segueixen al capdavant dels problemes de la ciutat. Volem una política de seguretat i civisme preventiva i no reactiva i, per a això, proposem aquesta moció, perquè les Comunitats de Propietaris de la ciutat puguin subscriure, aquelles que ho desitgin, un conveni amb l'Ajuntament que autoritzi a la Guàrdia Urbana patrullar a l'interior de les zones comunes, com puguin ser els replans o passadissos d'aquests edificis, sense necessitat de prèvia trucada d'algun possible veí afectat".

IMG 20180522 WA0022

D'aquesta forma, Serrano destaca que "la Guàrdia Urbana patrullaria també de forma aleatòria a l'interior dels edificis com si fos el carrer per llançar-li un missatge clar als delinqüents i incívics: anem per vosaltres". Finalment, assenyala que "l'única forma d'erradicar la delinqüència i l'incivisme és amb fets i no amb paraules i para això són necessàries mesures polítiques clares que vagin en aquesta adreça".

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà-La Vanguarida-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix