La primera Festa de la Vida Bona al Parc de Torreblanca escalfa motors

L’objectiu amb aquesta iniciativa, que se celebrarà el proper 27 de maig, és aconseguir un model de Salut Mental Comunitària que integri les persones amb especials fragilitats a la comunitat

El Parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat acollirà aquest diumenge 27 de maig la primera edició de la Festa de la Vida Bona. Un certamen que neix amb la voluntat d'acollir totes les persones i entitats, públiques i privades del Baix Llobregat interessades en aconseguir un model de Salut Mental Comunitària que integri totes les persones amb especials fragilitats a la comunitat, i potenciar un entorn comunitari en el qual tinguin cabuda tota la ciutadania.

La Festa, que tindrà un caràcter bianual, està organitzada per una plataforma de persones i entitats socials del Baix Llobregat, i compta amb el suport de Salut Mental del Baix Llobregat, l'Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord, Club Social Ocioteka- Cuina Justa, Conxita Safont, el Parc Sanitari Sant Joan de Deu, Hermanas Hospitalarias i amb el suport dels ajuntaments de Sant Just Desvern, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat, Consell Comarcal del Baix Llobregat i Centre d’Estudis del Baix Llobregat.

Vida Bona imatge

Seguint els trets que segons els promotors del projecte fan de la vida, una Vida Bona: alimentació de qualitat, educació suficient, estimulant i útil, oci i diversió intel·ligents, sociabilitat solidària, dret al reconeixement social, dret a la cultura i a la producció creadora i llibertat d'expressió. La Festa, que pretén ser “acollidora, promotora i reivindicativa, comptarà durant tot el dia amb activitats d'oci, de teatre, dansa i música, xerrades, presentacions de projectes, parades d'entitats socials de la comarca i de gastronomia solidària.

La Festa neix a partir de les conclusions del “1er Congrés del Baix Llobregat a debat: Identitat, Cohesió i Entorn” que es va celebrar l’any 2016. En el marc d’aquest congrés va néixer, per part d’alguns professionals propers a la Salut Mental, la necessitat de crear en el territori un grup que impulsés la idea de Salut Mental Comunitària, que s’ha dividit en les àrees de Treball, Habitatge i Vida Bona.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix