L’ampliació del Centre Sociosanitari de Sant Joan de Déu tira endavant

Imprimeix

La instal·lació d’Esplugues de Llobregat tindrà més llits i més serveis per a persones amb malaltia mental

El passat Ple de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat va aprovar el text refós de la segona modificació del pla especial de concreció de l’ús i ordenació volumètrica de la parcel·la situada entre els carrers Nostra Senyora de Lourdes, la Via Augusta i la parcel·la del Col·legi americà. Hi va votar a favor tots els grups, a excepció d’ERC i ICV que es van abstenir.

L’aprovació provisional -que es va fer per plenari al setembre de 2017-  té com a objectiu modificar el planejament per permetre l’ampliació amb més llits i més serveis del Centre Sociosanitari Sant Joan de Déu de llarga estada i llarga residència per a persones amb malaltia mental. El desembre de 2017 la Comissió Territorial d’Urbanisme de l’Àmbit Metropolità de Barcelona va acordar aprovar definitivament el document, supeditant-ne, però la seva executivitat a la presentació d’un text refós que incorporés una prescripció.

Captura de pantalla 2018 05 21 a las 12.23.16

Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris-Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu va presentar a l’Ajuntament el document de Text Refós de la 2a Modificació del Pla Especial de Concreció de l'ús i ordenació volumètrica de la parcel·la i, una vegada constatat pels Serveis Tècnics municipals que la prescripció va ser incorporada adequadament, el Ple el va aprovar. A partir d’ara, es tramitarà a la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Àmbit Metropolità perquè doni la seva conformitat.

Redacció / Fotos: Arxiu