Una escola de Molins de Rei fa classes sense calefacció

Imprimeix
Alumnes de l’escola Josep Maria Madorell de Molins de Rei han passat fred a classe els mesos de tardor i d’hivern a causa de les mancances que impedien que la calefacció funcionés amb normalitat.

La situació, provocada per una errada en el disseny original de la instal·lació, va provocar crítiques de la direcció del centre i dels pares dels alumnes des de pràcticament l'inici del curs.

Un cop l'equip directiu del centre va decidir aquesta setmana denunciar públicament la situació, l’Ajuntament de Molins de Rei ha posat en marxa els treballs necessaris per a garantir el ple funcionament de la calefacció.

Així, des d’aquest dimarts a la tarda ja funciona la calefacció de l’escola Josep Maria Madorell, han informat aquest dimecres fonts municipals a través d’un comunicat.

L’Ajuntament avança els diners

L’Ajuntament de Molins de Rei ha avançat els diners per resoldre la situació, aproximadament uns 5.000 euros, “malgrat que es tracta d’una inversió que correspon fer a la Generalitat de Catalunya i que els reclamarem”, subratlla el comunicat.

Després de reclamar –sense èxit- a Ensenyament que es fes càrrec de la correcta instal·lació de la calefacció, l’Ajuntament va cedir a l’escola tres bombes de calor que en cap cas no van solucionar el problema.

Els dirigents municipals de Molins de Rei, a on governa el PSC, culpen de la situació a la Generalitat, ja que, han recordat, és “responsable de la construcció dels centres educatius, dotant-los dels serveis adients per garantir el correcte funcionament, i els ajuntaments són els encarregats de realitzar el manteniment”.

H. Marín | Foto: Arxiu