Els Mossos intensificaran el control sobre el ‘top manta’ a Castelldefels

Volen augmentar la col·laboració amb la Policia Local del municipi per intentar disminuir també els delictes com robatoris a l’interior d’habitatges o els furts

El cap de la Regió Policial Metropolitana Sud (RPMS), Carles Anfruns, vol intensificar la col·laboració amb les 37 policies locals del territori per frenar l'increment de fets delictius com ara els robatoris a l'interior d'habitatges o els furts i per lluitar contra fenòmens com el 'top manta'. Anfruns reconeix que tot i que el 'top manta' va a la baixa en línies generals, a municipis turístics com Castelldefels o Sitges encara queda molta feina a fer. Un fenomen, recorda, que va començar com un delicte contra la propietat intel·lectual perquè es venien productes falsificats i que a dia d'avui ha derivat a un delicte d'estafa perquè majoritàriament el practiquen persones que "en comptes de vendre els productes en un mercat amb tots els permisos en regla ho fan a la via pública de forma il·legal."

Top manta Castelldefels 1

Per posar fil a l'agulla, el comissari destaca que aquest mateix cap de setmana han donat suport a la Policia Local de Castelldefels en un dispositiu contra la venda ambulant. "Malgrat que la solució no és només policial, sempre col·laborarem i donarem suport a la feina de les policies locals per eradicar el fenomen", afegeix.

Trànsit

Després d'una primera experiència "molt positiva" al MWC, Anfruns, en declaracions a l'ACN, reconeix que "s'estan plantejant" utilitzar el seu equip de drons en dispositius de trànsit. "És un aparell jove i hem de practicar molt per treure-li tot el partit", destaca.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix