Nova campanya de recollida d’aliments a Pallejà

Aquesta iniciativa, que forma part del projecte Tots a Taula, neix amb l’objectiu de donar suport a les famílies amb menys recursos del municipi

Pallejà torna a acollir una campanya de recollida d’aliments i productes bàsics per al Banc d’Aliments del municipi baixllobregatí, que posteriorment els distribuirà entre les famílies més necessitades de Pallejà. Des del pròxim dilluns 21 de maig fins al divendres 25 de maig, diferents centres educatius participen en el recapte com a punt de recollida d'aliments.

recollida aliments 2018

L’Escola La Garalda, la Jacint Verdaguer, l’Àngel Guimerà i l’Oreig hi col·laboren. També les llars d’infants municipals L’Espurna i Les Rovires hi participen, així com la Llar d’Infants La Lluna i l’Institut. Els productes més demandats pel Banc d’Aliments són farina, sucre, cereals, oli, tonyina, caldo, cereals infantils, cacau en pols, llet de continuació, sabons, detergent per a rentar la roba i bolquers. Els pallejanencs i les pallejanenques que vulguin col·laborar en el recapte podran fer les seves aportacions a qualsevol dels centres anteriors. Així mateix, el supermercat Bon Preu se suma a aquesta iniciativa solidària i serà punt de recollida d’aliments des del dijous 24 de maig fins al dissabte 26 de maig.

La nova recollida d’aliments, que forma part del projecte Tots a Taula, neix amb l’objectiu de donar suport a les famílies amb menys recursos del municipi, així com per donar resposta a un dels Objectius del Desenvolupament Sostenible, la lluita contra la fam i el malbaratament de recursos alimentaris que viu la nostra societat.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Pallejà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix