Sant Esteve Sesrovires estrena un nou espai per a l’oci juvenil

La Sala Jove substitueix a l’antic local de l’Sputnik on s'ofereix activitats diverses

Ja funciona la Sala Jove de Sant Esteve Sesrovires, un espai adreçat al jovent del municipi baixllobregatí i que es troba ubicat al recentment remodelat edifici de les Escoles Velles. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Enric Carbonell, i la regidora de Joventut, Elisenda Barberà. El nou espai funcionarà com un punt d’informació i dinamització juvenil gestionat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

OBERTURA SALA JOVE1

L’espai està pensat com un punt de trobada on els joves tenen al seu abast opcions de lleure i de cultura. La Sala Jove neix com un espai d’informació i dinamització juvenil i substitueix en aquestes funcions l’antic local de l’Sputnik.

OBERTURA SALA JOVE3

La col·laboració de dues empreses instal·lades al municipi ha permès dotar la Sala Jove de futbolí, dards, smartTV, pantalla de projecció, Play Station i els jocs FIFA i Jazz Dance, així com taula de tennis taula equipada amb raquetes i pilotes. A més, l’espai compta amb sofàs i altres tipus de mobiliari per gaudir d’un entorn còmode i agradable. L’edifici disposa d’un pati exterior que permetrà oferir activitats complementàries a l’aire lliure, com torneigs de ping pong, cinema a la fresca o concerts de petit format. L’horari de funcionament de la Sala Jove és de 17 a 20 hores, de dilluns a dijous.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix