Sant Boi activa el protocol contra agressions masclistes i LGTBIfòbiques

Imprimeix

Forma part de la campanya de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat anomenada “Això no és amor” que funcionarà durant la Festa Major

L'Ajuntament de Sant Boi ha activat durant els dies de la Festa Major, des d’avui i fins el proper dilluns 21 de maig, un protocol d'actuació contra agressions masclistes i LGTBIfòbiques a l'espai públic. Aquesta acció forma part de la campanya municipal 'Això no és amor'.

Durant les festes de la ciutat, hi haurà espais d'informació preventiva i suport en horari nocturn a la plaça de l'Ajuntament i a la plaça de l'Agricultura, amb el suport d'un equip de professionals expertes en el tema.

bisbes critiquen

Aprovat l’any passat

El Ple municipal va aprovar el mes de maig de 2017 el Protocol d’actuació davant les agressions sexistes a les festes majors i altres esdeveniments de la ciutat, com a expressió del compromís i la responsabilitat social i política de l'Ajuntament de Sant Boi per erradicar tot tipus de violència masclista a la ciutat i no tolerar cap conducta ni agressió per motiu de gènere i/o orientació afectivosexual.

El protocol, que ja va funcionar durant la Festa Major, les festes de barri i un concert de la Fira de la Puríssima de l'any passat, serveix per donar una resposta col·lectiva a qualsevol tipus d'agressió sexista, construir espais de seguretat, visibilitzar la condemna davant les actituds i conductes masclistes, evitar que aquestes quedin sense resposta i poder gaudir d'una Festa Major lliure d'agressions sexistes i LGTBIfòbiques.

Redacció / Fotos: Arxiu