Portes obertes als centres baixllobregatins de formació professional

Quatre instituts de la nostra comarca mostraran els seus sistemes de gestió de qualitat

Un total de 18 centres de formació professional, entre els quals hi hi quatres del Baix Llobregat, obriran demà les portes per mostrar els seus sistemes de gestió de qualitat. Serà en el marc de la II Jornada de portes obertes de la qualitat  adreçada a centres educatius i d’altres organitzacions, i que compta amb més de 250 persones inscrites. A la nostra comarca, la II jornada se celebrarà a l’Institut Camps Blancs de Sant Boi de Llobregat, Institut Marianao de Sant Boi de Llobregat, Institut Esteve Terradas i Illa de Cornellà de Llobregat i Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei.

ies

Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei

La Jornada de portes obertes de la qualitat té un doble objectiu. Per una banda, mostrar els avantatges que suposa adoptar models internacionals de gestió de les organitzacions. D’altra banda, oferir als centres educatius que hi vulguin participar -i també a les empreses i institucions del territori-, el suport, orientació i formació per acompanyar-los en la millora de la gestió de les seves organitzacions. 

Enguany els centres educatius d'arreu de Catalunya mostren bones pràctiques educatives i de gestió a la Jornada. Aquesta, té com a prioritat donar a conèixer l’organització i gestió d’aquests centres, d’acord amb models internacionalment reconeguts, per tal d’assolir l’èxit educatiu. Cada centre durà a terme una presentació de bones pràctiques relacionades amb una gestió excel·lent. Els centres completaran la jornada amb una visita a les seves instal·lacions.

ies marianao

Institut Marianao de Sant Boi de Llobregat

La Jornada permet conèixer l’adopció d’eines avançades de gestió dels centres.  També posa en valor l’impacte que tenen aquestes eines en relació a la gestió de projectes i l’assoliment de resultats excel·lents. L’activitat està adreçada a qualsevol centre que tingui interès a trobar exemples de bones pràctiques en relació a la gestió. Els centres que obren les seves portes combinen i integren una gestió que es fonamenta en l’acompliment dels requisits  de la Norma ISO 9001:2015 i l’aplicació de les directrius del Model de gestió d’excel·lència e2cat.

El Projecte de Qualitat i Millora Contínua -PQiMC- té com a objectiu ajudar els centres educatius a dissenyar, implementar, avaluar i millorar contínuament els seus sistemes de gestió. Les metodologies utilitzades es fonamenten en els principis de la gestió de la qualitat i d’acord amb models basats en normes internacionals (ISO 9001 i EFQM). Alhora, es vol aconseguir l’excel·lència en els resultats educatius a través de la millora contínua dels processos, la confiança i la satisfacció de l’alumnat, les famílies, les empreses i els diferents agents implicats.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix