Pau i Marc Gasol llancen la websèrie educativa "La Galàxia Saludable"

Els jugadors santboians de bàsquet de l'NBA busquen fomentar hàbits saludables en l'àmbit familiar

Amb motiu del Dia Internacional de la Família, els germans Gasol protagonitzen una sèrie de vídeos animats i educatius amb els quals tota la família gaudirà i aprendrà sobre la importància de l'exercici i l'esport, l'alimentació saludable, el descans i el benestar emocional, els quatre pilars que treballa la Gasol Foundation per aconseguir el seu repte Zero Obesitat Infantil.

GalaxiaSaludable5

Obesitat infantil

L'obesitat infantil afecta ja a 2 de cada 5 nens al nostre país. Realitzar l'abordatge del sobrepès i l'obesitat a partir de la involucració de tot el nucli familiar és la clau de l'èxit per aconseguir el repte Zero Obesitat Infantil que s'ha proposat la Gasol Foundation, fundació dels germans Gasol. Amb aquest objectiu, els Pau i Marc més internacionals del bàsquet espanyol llancen la websèrie "La Galàxia Saludable". A través d'un enfocament positiu dels hàbits saludables, aquesta sèrie consta de sis mini píndoles educatives en les quals es promouen els quatre pilars fonamentals d'una vida sana: l'esport i l'activitat física, una alimentació saludable, la importància de les hores i la qualitat del descans i el benestar emocional dels menors i les seves famílies, posant l'accent principalment en els últims dos, moltes vegades oblidats i de vital importància.

GalaxiaSaludable6 1

GalaxiaSalusable1

Prevenció

L'objectiu d'aquesta iniciativa de la Gasol Foundation és promocionar els hàbits saludables i reduir les xifres de sobrepès i obesitat infantil, utilitzant una metodologia que situa a la prevenció en el nucli de l'estratègia. Es requereix així involucrar a les parts implicades d'aquesta problemàtica per obtenir un impacte major, paper que la família protagonitza.

La fundació dels germans Gasol defensa d'aquesta forma que transformar positivament els entorns dels menors és l'única manera efectiva de canviar comportaments poc saludables. Per això la websèrie és apta per a tots els públics encara que està especialment dissenyada perquè els més petits, al costat de la resta de la seva família, aprofundeixin de la mà dels seus ídols Pau i Marc Gasol en les característiques i beneficis de cada planeta de "La Galàxia Saludable". A través d'un enfocament divertit i pràctic es donaran exemples sobre com incloure els hàbits de salut en el dia a dia de les famílies, amb la finalitat de traspassar la pantalla i ajudar a millorar les rutines saludables de cada llar. cal destacar que potenciant el caràcter educatiu de la websèrie, els capítols combinen el castellà i l'anglès, incloent sempre subtítols i un llenguatge cuidat i adaptat al públic infantil.

BANNER GRAN ESTATIC 01 01

El primer capítol ja està disponible al canal Youtube de la Gasol Foundation i se centra en la presentació dels quatre planetes de "La Galàxia Saludable" que recorrerem durant els 5 capítols següents. Tota la família podrà gaudir a més de l'especial "Bloopers Saludables" en el qual Pau i Marc Gasol ens mostren la seva cara més divertida amb el Making Off i les Preses Falses de la websèrie. Cada setmana es podrà veure en la mateixa plataforma un nou capítol i a partir del 13 de juny ja estaran tots disponibles.

Redacció / Fotos: Gasol Foundation

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix