La Regió Policial Metropolitana Sud celebra una trobada amb altres cossos

La reunió de treball s'han celebrat a l'espai Can Pasqual d'Esparreguera on s’han aplegat Mossos d’Esquadra, Policies Locals, Bombers de la Generalitat i Servei d'Emergències Mèdiques

La trobada, que es va celebrar dijous 10 de maig, van estar presidides pel cap de la Regió Policial Metropolitana Sud, comissari Carles Anfruns, la Subdirectora General de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begoña Curto, i l'Alcalde d'Esparreguera, Eduard Rivas. També va assistir el sotscap de la Regió Policial Metropolitana Sud, intendent Antoni Antolín, el cap de la Regió d'Emergències Metropolitana Sud, inspector Joan Rovira, la cap territorial del Servei d'Emergències Mèdiques a Barcelona Sud, Doctora M. Àngels López, entre altres comandaments del cos de Mossos d'Esquadra, caps de les Policies Locals i responsables territorials de Bombers de la Generalitat.

Els objectius d'aquestes trobades són per una banda fomentar la cooperació i la col·laboració entre els serveis públics amb responsabilitats en l'àmbit de la seguretat i per una altra banda, compartir les experiències i els coneixements que ajudaran a millorar l'eficàcia i l'eficiència de l'acció pública dels serveis d'emergències en interès de la ciutadania.

En el transcurs de la jornada de treball, el sotscap de la Regió Policial Metropolitana Sud va presentar les dades delinqüencials de l'any 2017 de la Regió Policial Metropolitana Sud. Seguidament el cap de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud, l'inspector Joan Carles Granja, va exposar les tipologies, investigacions i accions desenvolupades en els robatoris amb força  a interior de domicili. Així mateix, el cap de la Unitat Regional de Proximitat i Atenció Ciutadana de la Regió Policial Metropolitana Sud va presentar el protocol d'actuació davant el delicte d'usurpació d'immobles. El representant de Bombers de la Generalitat de Catalunya va explicar  la coordinació operativa davant d'incendis.

Finalment, el cap de la Policia Local d'Esparreguera van exposar la seva perspectiva sobre l'actual model de coordinació entre Policies Locals i la Policia de la Generalitat Mossos d'Esquadra i van compartir propostes de millora.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix