Es presenta el projecte de reforma de la Carretera de Molins

Les obres, en la seva primera fase, començaran el primer trimestre de l’any 2019 i l’actuació abastarà 8.432,20 m2 i tenen un pressupost de 2,3 milions d’euros

L’Espai Jove de Molins de Rei es va omplir per conèixer els detalls del projecte que ha de transformar l’antiga carretera. Els redactors del projecte de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i els responsables municipals van explicar amb deteniment els objectius que es persegueixen amb la remodelació i com s’afrontaran les obres que han de començar durant el primer trimestre de l’any que ve.

20180508 dan costa reunio carretera 014

Primera fase

L’actuació en aquesta primera fase comprèn un àmbit de 8.432,20 m2 i té un pressupost de 2,3 milions d’euros. El termini d’execució de les obres és d’uns 10 mesos, i l’objectiu és que estiguin enllestides just abans de la campanya de Nadal del 2019. Les obres es començaran pel costat de Collserola i quan acabin es traslladaran a la banda riu. D’aquesta manera es podrà mantenir l’activitat i la mobilitat, tot i que amb les lògiques restriccions. La resta de la carretera es reformarà a partir de l’any 2020.

Un cop repassats els aspectes tècnics, els veïns i veïnes assistents a l’acte van agafar la paraula per expressar dubtes i neguits. Els principals afectaven aspectes relacionats amb els aparcaments, els contenidors i les zones de càrrega i descàrrega. L’Ajuntament va acordar amb els veïns i veïnes crear una comissió de seguiment de les obres de la que en podran formar part.

Procés participatiu

El projecte que s’executarà es fa en base a la proposta escollida per la ciutadania, que va preferir voreres amples. L’opció va ser escollida amb un 35,74% dels vots. Van participar en el procés 1.854 persones, convertint-lo així en l’experiència de participació ciutadana més important celebrada mai a Molins de Rei.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix